Bucurestii lalelelor si mitocanilor

12 aprilie 2007

A venit primavera !Adio haine groase de iarna!

Ma rog,inca mai apelez la o pereche de dresuri sau la un paltonas in zilele cand temperatura nu depaseste 13 grade iar vantul reuseste sa-ti clantane si oasele.Insa o data cu inflorirea pomilor,inmuguresc si mitocanii care se leaga de fete pe strada.Parca au hibernate cu totii pe toata perioada iernii;sau poate sexul frumos a fost prea incotosmanat pentru gustul lor.Impresionant este ca toti folosesc acelasi repertoriu:Buna pisi,Ce face fa fetele?,Ce faci papusa? Ai un numar de telefon? etc,iar ce mi se pare si mai impresionant este faptul ca unele fatuci cad in plasa sau cel putin se simt magulite cand vreo cinci indivizi care asculta Manele la max intr-o dacie ruginita/Mercedes seria S,le fluiera de la o distanta considerabila.A!,iar daca indraznesti sa-i ignori pe cei care se baga in sufletul tau,incep sa scoata pe gura niste cuvinte murdare de care si unei toalete publice i-ar fi jena.

Dar sa nu uitam ca nu numai romanasii nostri dau dovada de foarte multa imaginatie cand vine vorba de replica.Se vede cat de citita este lumea in care traim! Odata am fost abordata de un arab care fusese magnetizat peste masura de ochii mei (sa nu se inteleaga ca dau dovada de narcisism).Am incercat sa-l ocolesc dar ce,ti-ai gasit?! Tipul era perseverent.Era noapte,norocul facea ca strada sa fie pustie la ora aceea.Deja incepusem sa-mi imaginez niste scenarii demne de Portocala mecanica .Oricum,de ce toti se asteapta sa prinda iepurele de urechi dupa ce arunca cateva replici de genul:Vai,ce frumoasa esti!?

La un moment dat tipul ma intreaba  daca nu intentionez sa plec vreodata din tara.O,da! Am crezut ca o sa mi se faca rau!Uite-ma pe mine precum Seherezada spunand 1001 de povesti dar nu numai unui singur sultan.Bine ca a fost interesat apoi de faptul daca am sau nu un prieten!Normal ca i-am raspuns da,subliniind si faptul ca este extrem de gelos.De fapt nu aveam pe nimeni dar ma gandeam intr-un mod insistent la motanul meu si la ghearele pe care le scoate atunci cand se simte amenintat.

Poate nu am reactionat cum trebuie,poate ca tipul avea intentii bune,dar la momentul respectiv in mintea mea era bezna totala.Nu am nimic cu arabii,nu sunt rasista dar devin al naibii de suspicioasa cand un tip se da la mine din neant si mai ales la o ora tarzie.Leave a Reply

(insereaza codul din stanga)
Weblog

Toate drepturile rezervate Weblog.ro

X